A hamis hírek és a többoldalú/megosztott valóság korszakában rendkívül fontos, hogy a felhasznált energia tiszta legyen, a legolcsóbb és mindenki számára elérhető. A mi felelősségünk, hogy létrehozzunk egy ilyen valóságot és meggyőzzük egymást, majd részvevői legyünk a holisztikus energia világának.

NÉGY FONTOS LÉTESÍTMÉNY A HOLISTIC SOLAR MÚLTBELI TEVÉKENYSÉGEIBŐL:

A világ első üzembehelyezett és leállított nukleáris reaktora, Rancho Seco, mellette napelemes erőmű létesítménnyel. (CA, 1998):

Napelem telepítése Navahoban (Arizona, 1994):

A világ első épülete PV és BIPV modulokkal egybeépítve. (New York, 1995):

A világ első napelemes projektje. Birmingham, Alabama. (1993):

Az energiaellátás gazdasága:

Attól függően, hogy melyik országban él, az energia ára 10 és 20 cent között mozog / kWh.

A mai elektromos áram díjak ellenere, ha a Holistic Solar REBOX-ot használja, garantáljuk Önnek, legyen bárhol is, hogy a ma fizetett ár legalább 20%-kal csökkenni fog.

Ami még fontosabb, hogy ez az elektromosság tiszta, a REBOX által helyben előállított, valamint minden további előnnyel rendelkezik, amit a Holistic Solar garanciájában korábban leírtunk.

A REBOX nemcsak elektromosságot termel de hőenergiát is szolgáltat, amit Ön is használ. Jelenleg ez földgázként érkezik hozzánk az orosz csővezetékeken keresztül és 5 forintot fizetünk érte/MJ.

Mi 20%-os árcsökkenést garantálunk az Ön által használt hőenergiára, legyen orosz földgáz az otthonában,vagy magasabb áron az amerikai “fracked gas”.

További előnyeia REBOX általtermelt hőenergiának, hogy 4 formában is felhasználható:

i.)meleg vízként, ii.)meleg levegőként fűtéshez, iii.)légkondicionálóhoz, iv.)vagy hidrogénként is használható főzéshez, ha a politikai joghatóság engedélyezi a hidrogén használatot az otthonokban (például Japán).

Ismételten emlékeztetjük, hogy ez mind tiszta, a saját REBOX terméke által helyben előállított “termék”/energia, minden további előnnyelegyütt.

A REBOX desztillált vizet és származékait is szolgáltatni tudja, mint az ivóvíz és egészségügyi víz. Ez a víz a levegőből szűrt páratartalomból ered.

Végüla fontosabb levegő bányászás lényege a már ott lévő kb.400 ppmm értékű szén-dioxid kiszűrése a levegőből,mivel ez az elsődleges oka a katasztrofális időjárási jelenségeknek,amik a világban történnek.

Hogy biztosítsuk a potenciális tulajdonost/felhasználót a szükségleteinek legoptimálisabb REBOX választásáról, az első lépés, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Holistic Solar tanácsadójával és kérjenek tanácsot/egyeztessenek.